ترویج «زیست قرآنی» و توجه به تعالیم اسلامی باید در اولویت فعالیت مؤسسات قرآنی باشد
به گزارش سهیل سنقر رئیس گروه قرآن و عترت ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه و تیم کارشناسی این حوزه از فعالیتها و برنامههای قرآنی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان سنقروکلیایی بازدید کردند.
رئیس گروه قرآن و عترت ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی اسلامی استان کرمانشاه با حضور در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان سنقروکلیایی ضمن بازدید از بخشهای زیر مجموعه در ارتباط با مباحث مهم فرهنگی و قرآنی بحث و گفتگو کرد.
محسن کرمیان با اشاره به لزوم ایجاد نمازخانه مجهز در ادارات، اظهار داشت: توجه به فرائض دینی و مذهبی از جمله نماز زمینه موفقیت و رشد و کمال انسانها را فراهم میکند، لازم است کارکنان به این فریضه دینی توجه جدی داشته باشند.
وی با بیان اینکه برخی از ادارات مهم، مکان خوبی را برای ساخت نمازخانه در نظر نمیگیرند افزود: این ادارات باید با شناخت جایگاه اقامه نماز جماعت در اداره نسبت به ایجاد نمازخانه مجهز اقدام کنند.
رئیس گروه قرآن و عترت ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه در ادامه با اشاره به اهمیت و نقش قرآن در جامعه و زندگی افراد و تأثیر نماز در زندگی روزمره مردم، تأکید کردند که نحوه اجرای این دو مقوله، در سطح ادارات و به خصوص ادارات فرهنگی باید بهگونهای باشد که بهترین و بیشترین امکانات را برای گسترش فرهنگ قرآنی به کار ببرند.
وی سپس در ادامه با اشاره به اینکه سنقروکلیایی از گذشته تاکنون بهعنوان دارالمؤمنین معروف بوده است و فعالیتهای کنونی اداره شهرستان سنقروکلیایی مثبت ارزیابی گردید و اولین شهرستان جهت سرکشی انتخاب گردید.
ایشان در ادامه حمایت ادارهکل از برنامهها و طرحهای ارسالی به حوزه قرآن و عترت را اعلام کرده و افزود: برنامهها و طرحهای ارسالی که به منظور آموزش و ترویج فرهنگ قرآن و عترت از جمله برگزاری مسابقات و جشنوارههای قرآنی مورد حمایت قرار خواهد گرفت.
کرمیان در بخش دیگر از سخنان خود و در اشاره به حمایت از فعالیتهای موسسات قرآنی افزود: ترویج «زیست قرآنی» و توجه به آموزهها و تعالیم اسلامی باید در اولویت فعالیت مؤسسات قرآنی باشد، بهگونهای که تجلی آموزهها و تعالیم قرآنی در اعمال روزانه و زندگی روزمره ما مشاهده گردد.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان سنقروکلیایی با بیان اینکه ظرفیت قرآن برای فعالیت در مسیر این کتاب آسمانی بسیار بالا است، تصریح کرد: باید تلاش کنیم از ظرفیت کلام الله مجید حداکثر استفاده را ببریم چرا که تنها نسخه نجات بخش بشریت، قرآن و اهل بیت (ع) هستند.
علی حشمتی در ادامه، مشکل این حوزه را کمبود اعتبارات و منابع مالی بیان کرد و افزود: این اداره با استفاده از منابع مالی محدود خود، همواره تلاش داشته است در تعاملات خود با دیگر ادارات فعالیتهای قرآنی را به صورت مستمر و پایدار انجام دهد و فرهنگ قرآنی را در جامعه ترویج دهد.
وی با اشاره به برخی فعالیتهای انجام گرفته در این حوزه از جمله انتشار محتوای قرآنی،
آموزش قرآن به کودکان و نوجوانان است در قالب کلاسهای های تابستانی، حمایت و تجلیل از قاریان شهرستان، برگزاری مسابقات قرآنی و اهدای جوایز به برترینها، را بخش از تلاشهای این اداره برای ترویج فرهنگ قرآنی دانستند.
وی در پایان با ابراز خرسندی از حضور رئیس گروه قرآن و عترت ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه و تیم کارشناسی این حوزه، ابراز امیدواری کرد که این دیدار بتواند منشأ خیر و برکت برای فعالان عرصه قرآنی شهرستان سنقروکلیایی بهویژه مؤسسات قرآنی تحت پوشش حوزه قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی باشد.