تبلیغات زودهنگام جرم است و با مجرمان برخورد میشود/احضار برخی از افراد طی روزهای آینده
حامد صادقی سطری در گفتگو با خبرنگار سهیل سنقر اظهار داشت: براساس ماده ۷۱ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی (اصلاحی ۱۴۰۲٫۰۵٫۰۱) تبلیغات و شیوههای تبلیغی مجاز اعم از فضای حقیقی و مجازی منحصر به موارد مجاز مذکور در این قانون و قانون شفافیت و نظارت بر تأمین مالی فعالیتهای انتخاباتی در انتخابات مجلس شورای اسلامی مصوب ۱۳۹۸٫۱۱٫۰۶ است و مراجع اداری انتظامی و قضایی موظف به برخورد با تبلیغات غیرمجاز هستند.
وی ادامه داد: فعالیت تبلیغات انتخاباتی نامزدهای نمایندگی ۸ روز قبل از روز اخذ رأی (مرحله اول و دوم) آغاز و تا ۲۴ ساعت قبل از اخذ رأی ادامه خواهد داشت.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان سنقروکلیایی تأکید داشت: تبلیغات زودهنگام انتخاباتی در فضای مجازی و حقیقی جرم است و با مجرمان برخورد میشود و در این راستا طی روزهای آینده برخی افراد به دادسرای سنقر احضار خواهند شد.
صادقی سطری خاطر نشان کرد: انتشار هرگونه محتوا با هدف ترغیب و تشویق مردم به تحریم یا کاهش مشارکت در انتخابات، درج محتوی تبلیغاتی نامزدهای انتخاباتی خارج از مدت زمان مقرر شده برای فعالیت انتخاباتی، انتشار هجو یا هجویه و یا هرگونه محتوی توهینآمیز در فضای مجازی علیه انتخابات، دعوت به تجمع اعتراضآمیز، اعتصاب، تحصن و هر اقدامی که به نحوی موجب اخلال در امر انتخابات گردد و انتشار هرگونه محتوا در جهت ترغیب، تحریک، تطمیع و یا تهدید افراد به خرید و فروش رأی، جرم بوده و با عاملان و ناشران در فضای مجازی برخورد قضایی انجام خواهد گرفت.
دادستان و دبیر شورای پیشگیری از جرائم و تخلفات انتخاباتی شهرستان سنقروکلیایی ضمن دعوت به مشارکت و ایجاد فضای شور و نشاط انتخابات و مأیوس کردن دشمنان نظام مقدس اسلامی اظهار داشت: انتشار اخبار کذب از نتایج بررسی صلاحیتها، انتشار هرگونه محتوا و مکاتبات دارای طبقهبندی (محرمانه و سری) مرتبط با انتخابات و استفاده از عناوین غیر مجاز علمی نظیر دکتر و مهندس و... جرم بوده و با عاملان انتشار آن در فضای مجازی برخورد قضایی خواهد شد.