بهبود کیفیت پخت نان مورد انتظار مردم است/تشدید بازرسی از نانواییهای سنقروکلیایی
به گزارش سهیل سنقر جلسه شورای آرد و نان شهرستان سنقروکلیایی با هدف بررسی عملکرد نانواییها با حضور فرماندار، معاون عمرانی فرمانداری، اعضای کارگروه آرد و نان در محل سالن جلسات فرمانداری برگزار گردید.
فرماندار سنقروکلیایی با بیان اینکه نان به عنوان بخش اصلی سبد غذایی مردم به شمار میرود، گفت: بهبود کیفیت پخت نان مورد انتظار مردم است و اعضای کارگروه باید بازرسی و نظارت مستمری بر عملکرد نانواییهای شهرستان داشته باشند.
علی قربانی در ادامه این جلسه تأکید کرد: در تمام فرآیندهای تولید نان، خبازان شهرستان باید استانداردهای لازم از جمله زمان تخمیر، زمان پخت، استفاده نکردن از افزودنیهای غیرمجاز و استفاده از آرد سبوس دار و همچنین استفاده از ماسک و رعایت دستورالعملهای بهداشتی را رعایت کنند.
رئیس شورای آرد و نان شهرستان سنقروکلیایی ابراز داشت: جهت جلوگیری از عرضه غیرقانونی و خارج از شبکه آرد، لازم است بازرسیهای اتحادیه از واحدهای خبازی به صورت مستمر و مضاعف صورت پذیرد.
وی نانواییها را یکی از مهمترین مشاغلی دانست که با سلامت مردم در ارتباط هستند و تأکید کرد: اهتمام ویژه بر انجام اقدامات لازم برای رعایت ضوابط بهداشتی توسط نانواییها و همچنین نظارت دستگاههای یاد شده در این موضوع بسیار ضروری و حیاتی است و باید نانواییهایی که همه موارد را رعایت میکنند، تشویق و با سایر نانواییها نیز برخورد قانونی لازم صورت گیرد.
فرماندار سنقروکلیایی عملکرد درست سیستم حمل و توزیع آرد یارانهای را در چرخه تولید نان بسیار مؤثر دانست و خاطر نشان کرد: در مسیر تهیه و توزیع نان به عنوان کالای اساسی و ضروری هیچ گونه کوتاهی قابل قبول نیست.
قربانی تصریح کرد: برای تولید نان هزینههای زیادی میشود که برای بهبود کیفت نان و رعایت ضوابط بهداشتی توسط نانواییها باید نظارت مستمری داشته باشیم.
علی قربانی فرماندار شهرستان سنقروکلیایی نسبت به رعایت موارد ذیل توسط خبازیها جهت رفاه حال همشهریان عزیز تأکید کرد:
۱. نظارت، کنترل و رصد نانواییهای سطح شهر و روستا
۲. بازدید مستمر و تشکیل گشتهای مشترک، به منظور ارائه خدمات مطلوب
۳. نحوه صحیح استفاده از سیستم نانینو