سهیل سنقر

پایگاه اطلاع رسانی شهرستان سنقروکلیایی

سهیل سنقر

پایگاه اطلاع رسانی شهرستان سنقروکلیایی

پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب
مطالب پربحث‌تر

۷ مطلب در آذر ۱۴۰۳ ثبت شده است

🔹به گزارش سهیل سنقر در مراسمی که صبح روز پنجشنبه ۲۲ آذرماه ۱۴۰۳ در آمفی‌تئاتر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان سنقروکلیایی برگزار شد، کتاب ارزشمند «من ایرانی‌ام» رونمایی شد. این کتاب که به زندگینامه، خاطرات و دست نوشته‌های سردار شهید ابوالحسن ایرانی، از شهدای هنرمند شهرستان سنقروکلیایی اختصاص دارد، نگاهی عمیق به زندگی پرافتخار و ایثارگرانه این شهید والامقام می‌اندازد.

 

🔸این مراسم با حضور خانواده معظم شهید، سردار سلیمانی معاونت عملیات قرارگاه نجف، فرماندار، فرمانده سپاه ناحیه سنقر، مسئولین محلی و جمع کثیری از علاقه‌مندان، هنرمندان به فرهنگ ایثار و شهادت برگزار شد. 

 

🔹سرهنگ یاری، فرمانده سپاه پاسداران سنقروکلیایی، در سخنانی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید ایرانی، بر اهمیت حفظ و انتقال فرهنگ ایثار و شهادت تأکید کرد. وی شهید ایرانی را الگویی روشن برای نسل جوان دانست که همواره در خدمت به مردم و کشور پیشتاز بود.

 

🔸در ادامه مراسم، سردار سلیمانی معاونت عملیات قرارگاه نجف درباره اهمیت حفظ تاریخ و فرهنگ ایثار سخنانی ایراد کردند و بر این نکته تأکید داشتند که: «ما باید تاریخ خود را بشناسیم تا بتوانیم آینده‌ای روشن بسازیم. هر شهید یک چراغ راه برای نسل‌های آینده است.»

 

🔹گفتنی است مراسم رونمایی با اجرای برنامه‌های متنوعی همچون شعرخوانی استاد اقبال بنی عامریان و نمایش تصاویر و فیلم‌هایی از شهید ایرانی همراه بود.

 

🔸در حاشیه این مراسم علی حشمتی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیر کانون بسیج هنرمندان ناحیه سنقر بیان داشت: کتاب «من ایرانی‌ام» به قلم علیرضا صداقت و محمد ایرانی نگاشته شده است و مراسم رونمایی به همت سپاه ناحیه سنقر، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، کانون بسیج هنرمندان، کانون بسیج پیشکسوتان، بنیاد شهید و امور ایثارگران و مؤسسه ادبی بوی جوی مولیان برگزار شد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۳ آذر ۰۳ ، ۰۹:۳۴

تولید محتوا، موتور محرک اقتصاد دیجیتال

جمعه, ۲۳ آذر ۱۴۰۳، ۰۹:۱۰ ق.ظ

سمانه فعله‌گری در گفتگو با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ با بیان اینکه در دنیای امروز تولید محتوا یک صنعت مهم به حساب می‌آید، اظهار داشت: تولید محتوا بخشی از هنر و خلاقیت فرد است، به جرأت می‌توان گفت با گسترش و همه‌گیر شدن شبکه جهانی وب و قطعا نیاز به محتوای باکیفیت و جذاب روز به روز بیشتر می‌شود لذا نیاز به تولید محتوا، می‌تواند زمینه را برای ایجاد و گسترش فرصت‌های شغلی در حوزه‌های مختلف ایجاد کند.

 

سرگروه تیم تولید نرم افزار شهید مصطفی اخلاقی با بیان اینکه تولید محتوا در حوزه‌های مختلف علمی، فرهنگی و اجتماعی به افزایش آگاهی عمومی کمک می‌کند، افزود: در صنعت تولیدمحتوا اثرگذاری مهم است.

 

فعله‌گری خاطرنشان کرد: تولید محتوا باید با محتوای هدفمند ،اصولی، کیفی، نیاز مخاطبان را برطرف سازد هر محتوایی که در جذب مخاطب درست عمل کند قاعدتاً اثرگذاری خود را خواهد داشت.

 

وی گفت: تولید محتوا، ذهن و حواس مخاطب را درگیر می‌کند و باعث ایجاد تعامل، ارتباط با آن و حتی موجب ایجاد خط فکری می‌شود، شبکه‌های اجتماعی و پلتفرم‌های تولید محتوا امکان ارتباط آسان‌تر و سریع‌تر افراد را فراهم کرده‌اند.

 

چالش‌ها و فرصت‌ها در صنعت تولید محتوا

 

فعله‌گری ضمن اشاره به اینکه تولید محتوا می‌تواند یک فرصت باشد، خاطرنشان کرد: بسیاری از کسب‌ و کارهای کوچک و متوسط برای معرفی محصولات و خدمات خود به تولید محتوا نیاز دارند.

 

وی تصریح کرد: این امر باعث ایجاد فرصت‌های شغلی برای آژانس‌های کوچک می‌شود، بسیاری از استارت‌آپ‌ها در حوزه تولید محتوا فعالیت می‌کنند و به‌دنبال جذب نیروهای متخصص هستند.

 

فعله‌گری اذعان داشت: با گسترش دنیای وب و دیجیتال مارکتینگ و بازار، می‌توانیم به صنعت تولید محتوا به عنوان یک فرصت شغلی نگاه کرد چرا که محتوای کیفی مناسب موجب جلب توجه مشتریان، معرفی کسب کار، معرفی برند و ایجاد اعتبار و فروش بیشتر شود در بازارهای جهانی دیجیتال، کسب و کاری موفق‌تر است که خوراک و محتوای کیفی مناسب برای جلب مشتری جهت معرفی برند خود خواهد داشت. 

 

این مدرس حوزه تولیدمحتوا ضمن اشاره به چالش‌های پیش رو در صنعت تولید محتوا، بیان داشت: چالش‌هایی هم در صنعت تولید محتوا پیش روی تولیدکنندگان وجود دارد.

 

وی افزود: امروز با افزایش تعداد تولیدکنندگان محتوا، رقابت برای جذب مخاطب بیشتر است و با تغییرات سریع تکنولوژی و فناوری محتوایی اثرگذارتر خواهد بود که خود را با این تغییرات و الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی وفق دهند و نیازهای مخاطب را فراهم سازد.

 

سرگروه تیم نرم افزار شهید اخلاقی سنقر ادامه داد: حفاظت از حقوق مالکیت معنوی در حوزه تولید محتوا هم یکی چالش‌های مهم در این حوزه است و مهم‌تر که به‌نظر بنده تولید محتوای اخلاقی و مسئولانه یک ضرورت است. 

 

 توصیه‌هایی برای فعالان حوزه تولید محتوا

 

این فعال رسانه‌ای استان ضمن توصیه به فعالان حوزه تولیدمحتوا عنوان کرد: به علاقمندان در حوزه تولید محتوا دیجیتال توصیه می‌کنم در یک حوزه خاص تخصص پیدا کنید و محتوای باکیفیت و متمایز تولید کنید.و همواره از آخرین روندهای تولید محتوا و فناوری‌های مرتبط با آن آگاه باشید همچنین با سایر تولیدکنندگان محتوا، برندها و مخاطبان ارتباط برقرار کنید.

 

فعله‌گری افزود: استفاده از ابزارهای مناسب و ابزارهای مختلف برای تولید، انتشار و تحلیل محتوا استفاده کنید، نیازها و علایق مخاطبان خود را بشناسید و محتوایی تولید کنید که برای آن‌ها جذاب باشد.

 

سرگروه تیم نرم افزاری شهید اخلاقی سنقر از سومین سال پیاپی شرکت در رشته تولید نرم‌افزار و حائز مقام‌های استانی سخن گفت و افزود: در کل، تولید محتوا یک حوزه رو به رشد و پر رونق است که فرصت‌های شغلی بسیاری را ایجاد کرده است.

 

فعله‌گری گفت: با توجه به اهمیت این حوزه، سرمایه‌گذاری در آموزش و توسعه مهارت‌های تولید محتوا می‌تواند به بهبود وضعیت اشتغال و رشد اقتصادی کشور کمک کند و از همه علاقمندان درخواست دارم که در این رویداد‌ها حضور داشته باشند چرا که این رویدادها بستری برای کسب تجربه و ارتقا دانش ابزاری آن‌ها خواهد بود.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۳ آذر ۰۳ ، ۰۹:۱۰

به گزارش سهیل سنقر بر اساس پژوهش‌های انجام شده، کتابخوانی یکی از قدرتمندترین ابزارهای آموزشی است که در دسترس همگان قرار دارد، این عادت ساده می‌تواند دنیایی از دانش و اطلاعات را به روی ما بگشاید؛ مطالعه، علم و دانش و نوشتن در فرهنگ اسلامی جایگاه ویژه‌ای دارد و همیشه مورد تأکید رهبران دینی بوده است؛ این امر در فرهنگ و پیشرفت تحول جامعه نقش به‌سزایی دارد.

 

کتابخوانی نه‌تنها به افزایش دانش فردی کمک می‌کند، بلکه می‌تواند به توسعه تفکر انتقادی و خلاقیت نیز منجر شود، افرادی که به‌طور منظم مطالعه می‌کنند، توانایی تحلیل و استدلال بهتری دارند و می‌توانند در مواجهه با چالش‌ها تصمیمات بهتری بگیرند، به همین دلیل، ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی در جوامع مختلف از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

 

علاوه بر این، کتابخوانی می‌تواند به بهبود مهارت‌های زبانی و نوشتاری کمک کند، مطالعه متون مختلف، دایره واژگان را گسترش می‌دهد و به فرد کمک می‌کند تا با ساختارهای مختلف زبانی آشنا شود؛ این مهارت‌ها در زندگی روزمره و حرفه‌ای افراد تأثیرگذار هستند و می‌توانند به موفقیت‌های بیشتری منجر شوند.

 

در این گزارش ضمن گفتگو با کارشناسان فرهنگی، به بررسی عوامل مؤثر بر کاهش سرانه مطالعه در شهرستان سنقر و کلیایی، ارائه راهکار‌های عملی برای بهبود وضعیت و همچنین نقش نهاد‌های مختلف در شهرستان می‌پردازیم.

 

هزینه‌های زندگی و سرگرمی‌های دیجیتال، مطالعه را به حاشیه رانده‌اند

 

 

میثم بشیری در گفتگو با خبرنگار فرهنگی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ در خصوص عوامل مؤثر بر کاهش سرانه مطالعه اظهار داشت: عوامل اقتصادی، افزایش هزینه‌های زندگی، بیکاری و مشکلات اقتصادی، باعث می‌شود که مطالعه به‌عنوان یک فعالیت تفریحی و فرهنگی در اولویت‌های پایین‌تر قرار گیرد.

 

کارشناس فرهنگی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان سنقر و کلیایی ضمن اشاره به عوامل اجتماعی مؤثر بر کاهش سرانه مطالعه افزود: گسترش شبکه‌های اجتماعی، بازی‌های رایانه‌ای و سایر سرگرمی‌های دیجیتالی، رقابت جدی برای زمان افراد ایجاد کرده و مطالعه را به حاشیه رانده است.

 

وی با بیان اینکه عوامل فرهنگی در کاهش سرانه مطالعه تأثیرگذار است بیان داشت: نبود عادت به مطالعه در خانواده‌ها، کمبود کتابخانه‌های مجهز و مراکز فرهنگی فعال و عدم برگزاری برنامه‌های متنوع فرهنگی، از جمله عواملی هستند که بر کاهش سرانه مطالعه تأثیرگذارند.

 

بشیری تصریح کرد: عوامل آموزشی و روش‌های سنتی آموزش و عدم توجه کافی به پرورش روحیه مطالعه و تحقیق در مدارس، می‌تواند علاقه دانش‌آموزان به کتابخوانی را کاهش دهد.

 

این کارشناس فرهنگی ایجاد زیرساخت‌های مناسب را یکی از راهکار‌های بهبود وضعیت سرانه مطالعه پیشنهاد داد و عنوان کرد: توسعه کتابخانه‌های عمومی، تجهیز آن‌ها به منابع متنوع و ایجاد فضای مناسب برای مطالعه، افزایش دسترسی مردم به کتاب را تسهیل می‌کند.

 

وی با بیان اینکه برگزاری برنامه‌های فرهنگی متنوع هم در اشتیاق و بالا بردن سرانه مطالعه نقش مستقیم دارد، ابراز داشت: برگزاری جشنواره‌های کتاب، نمایشگاه‌های کتاب، نشست‌های کتابخوانی، کارگاه‌های آموزشی و مسابقات ادبی و هنری، می‌تواند علاقه مردم به مطالعه را افزایش دهد.

 

بشیری ترویج فرهنگ مطالعه از کودکی و حمایت از نویسندگان و ناشران محلی را از دیگر راهکار‌های بهبود سرانه مطالعه در شهرستان برشمرد و گفت: آموزش مهارت‌های مطالعه به کودکان در مدارس، برگزاری مسابقات کتاب‌خوانی برای دانش‌آموزان و ایجاد کتابخانه‌های کودک در مدارس و مراکز فرهنگی، همچنین برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای نویسندگان، حمایت از انتشار آثار نویسندگان بومی و ایجاد بازارچه‌های کتاب محلی، راهکار‌های بهبود سرانه مطالعه هستند.

 

وی استفاده از رسانه‌ها و همکاری با نهاد‌های آموزشی را از دیگر راه‌های افزایش سرانه مطالعه عنوان کرد و افزود: استفاده از رسانه‌های محلی و شبکه‌های اجتماعی برای ترویج فرهنگ مطالعه و معرفی کتاب‌های جدید و همچنین ایجاد کتابخانه‌های کلاسی، برگزاری مسابقات کتابخوانی در مدارس و تشویق دانش‌آموزان به مطالعه اثرگذار است.

 

این کارشناس فرهنگی با تأکید بر اهمیت تشویق خانواده‌ها به مطالعه و جلب مشارکت بخش خصوصی، اذعان کرد: برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای والدین، اهدای کتاب به خانواده‌ها و فراهم کردن فضای مناسب برای مطالعه در منزل و همچنین، جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی به‌منظور حمایت از برنامه‌های فرهنگی و ایجاد زیرساخت‌های لازم از دیگر اقدامات ضروری برای ترویج فرهنگ کتابخوانی است.

 

کتابخوانی مهم‌ترین راه برای ارتقای آگاهی و شعور اجتماعی به شمار می‌رود

 

 

مصطفی خسروی در گفتگو با خبرنگار فرهنگی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ اظهار داشت: بنیادی‌ترین ارکان توسعه فرهنگی جامعه، کتاب و کتابخوانی است، زیرا کتاب به‌عنوان میراث‌دار‌ اندیشه‌های بشری و ابزار انتقال دانش، مهم‌ترین راه برای ارتقای آگاهی و شعور اجتماعی به شمار می‌رود.

 

رئیس کتابخانه عمومی شهرستان سنقر و کلیایی عنوان کرد: کتاب به‌عنوان میراث‌دار‌ اندیشه‌ها، تجربه‌ها و دانش بشری، نقشی بی‌بدیل در رشد فردی و اجتماعی دارند؛ اگر بخواهیم جامعه‌ای فرهیخته، پویا و پیشرو بسازیم، باید به جایگاه کتاب و کتابخوانی توجه ویژه‌ای داشته باشیم.

 

وی با اشاره به تأثیر فضای مجازی به‌عنوان یک تهدید و فرصت برای سرانه مطالعه گفت: فضای مجازی به‌عنوان یک تهدید شناخته می‌شود زیرا جذابیت، تنوع و گرافیک بالای آن می‌تواند میل به کتابخوانی را کاهش دهد، اما در عین حال، می‌توان از این فضا به‌عنوان یک فرصت بهره برد و به معرفی کتاب‌ها و ارائه خلاصه‌های آن‌ها پرداخت؛ در این میان، کتاب‌های فیزیکی و فضای واقعی همچنان ملموس‌تر و قابل استنادتر هستند.

 

خسروی ضمن اشاره به اقدامات انجام شده توسط اداره کتابخانه‌ها برای اشتیاق اعضا به کتاب و کتابخوانی شهرستان سنقر عنوان کرد: ایجاد فضای آرام و جذاب، خرید تجهیزات به‌روز، برگزاری نشست‌های و معرفی کتاب، برای آشنایی اعضای کتابخانه با منابع موجود کتابخانه، برگزاری بازدید دانش‌آموزان از کتابخانه‌های عمومی با همکاری اداره آموزش و پرورش و معرفی بخش‌های مختلف کتابخانه، برگزاری کلاس‌های آموزشی و قصه‌گویی برای کودکان و نوجوانان، برگزاری کارگاه‌هایی روان‌شناسی برای والدین از جمله اقداماتی بوده که در شهرستان سنقر اتفاق افتاده است.

 

وی در ادامه بیان کرد: سرانه مطالعه با توجه به عضویت در کتابخانه‌ها و امانت کتاب‌ها در مقایسه با شهرستان‌های دیگر وضعیت مناسبی دارد، اما انتظار بیشتری وجود دارد؛ ارزیابی دقیق سرانه مطالعه نیازمند بررسی کارهای تحقیقاتی است که بیشتر در زمینه فعالیت‌های علمی - پژوهشی و دانشگاهی انجام می‌شود.

 

رئیس کتابخانه عمومی شهرستان سنقر ضمن اشاره به اقدامات مؤثری که سایر ارگان‌های دیگر باید در بهبود سرانه مطالعه داشته باشند، افزود: نهاد‌ها و ادارات می‌توانند در راستای معرفی کتاب برگزاری جلسات کتابخوانی، ایجاد ‌ایستگاه مطالعه و تبلیغات، اقدامات مناسبی انجام دهند.

 

گسترش فرهنگ کتابخوانی بین اقشار مختلف جامعه امری ضروری است

 

 

نیلوفر مظفری در گفتگو با خبرنگار فرهنگی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ اظهار داشت: گسترش فرهنگ کتابخوانی بین اقشار مختلف جامعه امری ضروری است و نهادهای فرهنگی باید برای توسعه آن در شهرستان تمام تلاش خود را به‌کار بگیرند.

 

رئیس کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهرستان سنقر و کلیایی عنوان کرد: فعالیت و درگیر شدن خانواده‌ها در شبکه‌های اجتماعی و آموزش از طریق فضای مجازی موجب دور ماندن از مطالعه، به‌ویژه کتاب‌های غیردرسی شده است؛ بنابراین باید زمینه را برای آشتی خانواده‌ها و دانش‌آموزان با کتاب فراهم کنیم.

 

وی ضمن اشاره به برنامه‌های کانون پرورش فکری در هفته کتاب و کتابخوانی گفت: برنامه‌های کانون پرورش فکری شهرستان سنقر از ۲۴ آبان‌ماه تا ۳۰ آبان‌ماه شامل پخش فیلم‌های «ببعی قهرمان» ویژه کودکان، «باغ کیانوش» ویژه نوجوانان و «قلب رقه» ویژه خانواده‌ها بود که طی ۱۶ سانس در سالن حضرت امام خمینی (ره) اکران شد.

 

مظفری در ادامه گفت: در این اکران‌ها، ۲ هزار و ۲۷۰ نفر از کودکان و نوجوانان شهرستان به تماشای فیلم‌های مذکور نشستند، شور و نشاط کودکان و نوجوانان و استقبال از فیلم‌ها دیدنی و قابل تحسین بود.

 

وی در پایان تأکید کرد: امیدواریم با همکاری مسئولان و بزرگوارانی که دغدغه تربیت کودکان را دارند، برنامه‌ها در راستای ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی ادامه داشته باشد و شهرستان سنقر که از لحاظ فرهنگی درخور توجه است، بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

 

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ شهرستان سنقر و کلیایی، همچون بسیاری از مناطق دیگر کشور، با چالش کاهش سرانه مطالعه مواجه است؛ این کاهش، عواقب گسترده‌ای از جمله کاهش سطح آگاهی، تضعیف قدرت تحلیل و تفکر انتقادی و در نهایت، کُند شدن روند توسعه را به همراه دارد.

 

کاهش سرانه مطالعه در شهرستان سنقر و کلیایی، یک چالش جدی است که نیازمند توجه و تلاش همه‌جانبه است؛ با اجرای برنامه‌های مدون و همکاری همه نهاد‌های دولتی و غیردولتی، می‌توان به بهبود وضعیت مطالعه در این شهرستان‌ امیدوار بود.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۹ آذر ۰۳ ، ۱۵:۲۴

نمایندگان مجلس صدای رسای ملت باشند

دوشنبه, ۱۹ آذر ۱۴۰۳، ۰۳:۱۳ ب.ظ

حجت‌الاسلام والمسلمین سید جواد حسینی‌کیا اظهار داشت: امام خمینی (ره) در بیاناتی فرمودند «نمایندگان مردم، صدای ملت در مجلس شورای اسلامی هستند»؛ رسالت اصلی نمایندگان، قانون‌گذاری و نظارت بر اجرای قوانین است. 

 

نایب‌رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی افزود: نمایندگان مجلس شورای اسلامی به‌عنوان خادمان مردم وظیفه دارند مطالبات جامعه را پیگیری کنند؛ هرچند موضوعاتی مانند آب، برق و گاز به‌صورت مستقیم در حیطه وظایف نمایندگان نیست، اما به‌دلیل کاستی‌ها و مشکلات انباشته در کشور، نمایندگان که صدای مردم محسوب می‌شوند، این موضوعات را نیز در کنار وظایف اصلی‌شان پیگیری می‌کنند تا به مسئولیت خود در قبال ملت شریف ایران عمل کنند. 

 

وی تصریح کرد: امام خمینی (ره) تأکید کردند که «مهم‌ترین درسی که از شهید مدرس می‌توان آموخت، شجاعت، صداقت، صراحت و پاک‌دستی او است»؛ شهید مدرس ندای حق و مردم بود و در برابر هیچ فشار یا تهدیدی تسلیم نمی‌شد، وی تسلیم زر و زور نشد و به الگویی جاودان برای نمایندگان مجلس تبدیل شد. 

 

حسینی‌کیا خاطرنشان کرد: نمایندگان مجلس باید وظایف خود را در شرایط خطیر کشور به بهترین نحو انجام دهند، این وظایف شامل نظارت دقیق بر اجرای قوانین، پیگیری دغدغه‌های مردم در حوزه‌های مختلف و همراهی با دولت در مسیر رفع مشکلات است؛ نمایندگان نباید از وظایف قانونی و نظارتی خود کوتاهی کنند و باید همواره با شفافیت و روحیه‌ای خدمتگزار، از حقوق ملت دفاع کنند. 

 

نایب‌رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی ادامه داد: امروز موضوعاتی نظیر بیکاری، مشکلات معیشتی و وضعیت سخت بازنشستگان از مهم‌ترین چالش‌های پیش‌روی جامعه هستند، این مسائل نیازمند تلاش بی‌وقفه و تصویب قوانینی مؤثر و عملیاتی در مجلس شورای اسلامی است تا بتوان رفاه و آسایش را برای مردم عزیز ایران به ارمغان آورد. 

 

وی عنوان کرد: نمایندگان باید با تلاش برای حل این مشکلات، امانت‌دار اعتماد مردم باشند و نقش خود را در بهبود وضعیت کشور به‌درستی ایفا کنند؛ اعتماد مردم، سرمایه‌ای بزرگ است که باید با شفافیت، صداقت و خدمت‌رسانی حفظ شود. 

 

حسینی‌کیا در پایان گفت: نمایندگان باید با برنامه‌ریزی دقیق و تعامل سازنده با سایر قوا، راه‌حل‌هایی عملی و مؤثر ارائه دهند تا در نهایت رضایت و آرامش مردم به‌عنوان صاحبان اصلی انقلاب اسلامی حاصل شود.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۹ آذر ۰۳ ، ۱۵:۱۳

مرصاد صیفوری در گفتگو با خبرنگار اجتماعی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ از اقدامات گسترده این گروه در مناطق حاشیه‌نشین و روستاهای دورافتاده استان کرمانشاه خبر داد.

 

مسئول گروه جهادی شهید محمد متولیان شهرستان سنقر و کلیایی با بیان اینکه فعالیت‌های این گروه جهادی از پنج سال پیش به‌صورت جدی آغاز شده است، گفت: بیشتر جامعه هدف ما شهرک‌های حاشیه‌نشین و روستاهای دورافتاده هستند و محدود به گروه سنی خاصی نیستند؛ از زنان بی‌سرپرست و کودکان کار تا خانواده‌های محروم و افراد میان‌سال که تحت پوشش نهادهای حمایتی نیستند، از خدمات این گروه بهره‌مند می‌شوند.

 

خدمات‌رسانی گروه جهادی شهید متولیان به کرمانشاهیان

وی افزود: نحوه شناسایی این افراد از طریق معتمدان محلی و حضور میدانی اعضای گروه انجام می‌شود؛ هم‌اکنون نزدیک به ۵۰۰ خانوار تحت پوشش این گروه هستند که خدمات مختلفی مانند تأمین جهیزیه، لوازم‌التحریر، گرمایش و سرمایش منازل، تعمیرات منازل مسکونی و ... به آن‌ها ارائه می‌شود.

 

صیفوری با اشاره به اینکه بیش از ۵۰ نفر از جوانان و نوجوانان در این گروه فعالیت دارند، به برخی از اقدامات مهم این گروه شامل: توزیع بیش از ۵ هزار بسته معیشتی، اهدای ۵۰۰ بسته لوازم‌التحریر به دانش‌آموزان، برگزاری کارگاه‌های آموزشی مهارت‌های شغلی و خانوادگی، تعمیر و بازسازی ۳۰ منزل مسکونی، اهدای ۱۵ جهیزیه به زوج‌های کم‌برخوردار اشاره کرد.

 

وی افزود: دیگر اقدامات این گروه جهادی، راه‌اندازی کارگاه تولید و بسته‌بندی، ارائه بیش از ۱۵ هزار ویزیت رایگان پزشکی و دندان‌پزشکی، توزیع ۱۰۰ هزار پرس غذای گرم، برگزاری ۷۰ برنامه فرهنگی و مذهبی، درمان بیش از ۴۰ بیمار صعب‌العلاج، ایجاد صندوق قرض‌الحسنه برای ۸۰ نفر از نیازمندان و... هستند.

 

خدمات‌رسانی گروه جهادی شهید متولیان به کرمانشاهیان

صیفوری در ادامه تصریح کرد: هزینه‌های این فعالیت‌ها با کمک خیرین و بسیج سازندگی تأمین می‌شود؛ همچنین، گروه جهادی شهید متولیان با همکاری هیأت مذهبی فاطمیون و پایگاه شهید علی‌اکبر قربانی به فعالیت‌های خود ادامه می‌دهد.

 

وی در پایان بر اهمیت حضور مسئولان در مناطق محروم و رفع مشکلات آن‌ها تأکید کرد و گفت: با برگزاری میزهای خدمت جهادی، تلاش کرده‌ایم تا مشکلات مردم را به‌صورت مستقیم به مسئولان منتقل کنیم.

 

خدمات‌رسانی گروه جهادی شهید متولیان به کرمانشاهیان

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۸ آذر ۰۳ ، ۲۰:۴۶